Script Error Behaviour

Using SuperCard and the Runtime Editor... working with windows, backgrounds, cards and menus.

Script Error Behaviour

Postby JoeKoomen2011 » Sat Sep 02, 2017 1:29 pm

In olden times, when I hit a script error, I would be presented with a dialog that would give me an error number and a button that would bring me to the part of the script that broke. Now I see this...
Screen Shot 2017-09-02 at 2.44.46 PM.png
Sorry
Screen Shot 2017-09-02 at 2.44.46 PM.png (23.33 KiB) Viewed 231 times

I'm sure I set something wrong somewhere, I can't remember what, and I can't find any simple Preference to change things back.

Help! :o
Joe Koomen
>> Random! ...Damn near killed 'em! <<
User avatar
JoeKoomen2011
 
Posts: 464
Joined: Thu Mar 12, 2009 1:38 pm

Re: Script Error Behaviour

Postby Scott » Mon Sep 04, 2017 9:17 am

Hmmm...

What are the chances you have a scriptError handler in the project you may have forgotten about?
User avatar
Scott
Site Admin
 
Posts: 1217
Joined: Sat Jul 05, 2008 1:37 pm
Location: Northern Sierra Nevada


Return to SuperCard Basics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron